Kalendarz Gdański – narzędzie pracy, źródło wiedzy i pamiątka

Choć jest dopiero początek sierpnia i mało kto już teraz myśli
o przyszłym roku, to Fundacja Gdańska właśnie rozpoczyna projektowanie i produkcję wyjątkowych, eleganckich i praktycznych kalendarzy gdańskich na rok 2014.

Jak co roku, tematyka kalendarzy ściśle związana będzie z Gdańskiem. Przyszłorocznym motywem przewodnim będą dzielnice naszego miasta. Oprócz wspaniałych zdjęć,
w kalendarzach znajdą się także ciekawostki, które zbiorą i opracują wybitni historycy, znawcy Gdańska
i jego historii. Wszystko to w atrakcyjnej szacie graficznej i w wydaniu najwyższej jakości. Kalendarze są więc nie tylko niezwykle praktyczne, gdyż ułatwiają organizację pracy i innych zajęć w ciągu dnia, ale są przy tym także niezmiernie efektowne. W ofercie 2014 znajdą się kalendarze typu almanach, książkowe, kieszonkowe, biurkowe i ścienne, a więc każdy bez kłopotu znajdzie najatrakcyjniejszą dla siebie formę. Co więcej, przy zakupach dużych ilości egzemplarzy, możliwa będzie nawet ich modyfikacja uwzględniająca, charakterystyczne tylko dla tej partii elementy jak np. logotypy czy zdjęcia. Kiedy tylko gotowe będą projekty, zaprezentujemy je na naszej stronie internetowej oraz profilu facebookowym.