Ostatnie sztuki Encyklopedii Gdańska!

Fundacja Gdańska rozpoczęła sprzedaż ostatnich egzemplarzy eleganckiego wydania Encyklopedii Gdańska. Piękna, płócienna okładka i bogata zwartość księgi, czynią z niej doskonały materiał na niebanalny prezent lub poszerzenie swoich księgozbiorów o kolejną wartościową publikację.

Encyklopedie są tym bardziej wyjątkowe, że pozostało ich już zaledwie 40 sztuk, a Fundacja Gdańska nie planuje dodruku. Książki będzie można nabywać w specjalnym punkcie sprzedażowym Fundacji, który mieści się przy ul. Świętego Ducha (na nowopowstałym skwerze, przy skrzyżowaniu z ul. Krowią). Więcej o tym wyjątkowym projekcie na profilu facebookowym: gdanskgiftshop

Cena jednej sztuki to 300 pln. Choć cena może się wydawać wysoka to zapewniamy, że jest to zdecydowanie warta pieniędzy inwestycja na długie lata. Encyklopedia, licząca sobie ponad 1.100 stron, zawiera blisko 4.000 haseł związanych naszym miastem oraz bogaty materiał graficzny.

Szczegółowe informacje pod adresem: info@fundacjagdanska.pl

Gorąco polecamy.